AANBOD

ZACHTE YOGA

Zacht in die zin dat alles aan een langzaam tempo gaat met telkens rustpauzes tussen een serie houdingen.

Er gaat aandacht naar de ademhaling, meditatie en relaxatie. Je wordt je bewust van plaatsen waar er spanning is in je lichaam,  ook op mentaal en emotioneel vlak. Maar laat je niet beetnemen door het woord zacht, je werkt wél diep en intens. Voor jong en niet meer zo jong, lenig of niet. Kortom geschikt voor iedereen.


in De Loft:  Dinsdag van 10u -11u30 en van 14u - 15u30

in De Schuur:  Maandag van 19u30 - 21u en Donderdag van 10u - 11u30 en van 19u30 - 21u

YANG/YIN YOGA

Een creatieve mix van dynamische flows die het lichaam versterken, opwarmen en soepel maken ( YANG) en herstellende, zachte  houdingen (YIN) die een diepe ontspanning teweeg brengen en het zelfgenezende vermogen

van het lichaam stimuleren.

Voor iedereen die graag beweegt en toch ontspanning wil ervaren.in De Loft: Elke zondag van 10u30 - 11u45

 

HERSTELLENDE YOGA

Herstellende yoga (Restorative Yoga), helemaal op maat van iedereen met fysieke pijn, spanningen, stress en vermoeidheid! Uitsluitend grondhoudingen, liggend of zittend, met gebruik van kussens, dekens, blokken, oogkussen om het jezelf zo comfortabel mogelijk te maken.

En ademen natuurlijk, om het zenuwstelstel te kalmeren, om de longen te ventileren en energiestromening te stimuleren. In elke houding blijven we een lange tijd (5 à 10 min) zodat je diepe rust ervaart en kunt opladen. 


in De Loft: Dinsdag van 17u30 - 19u

YIN YOGA

Yin yoga is bedoeld om de verschillende weefsels en energieën in ons lichaam wakker te maken. We vermijden spierspanning in een houding en rusten zo voor een langere tijd. Wanneer we fascia stimuleren op een zachte manier, werkt dit herstellend en opbouwend voor het lichaam. Het resultaat daarvan is meer harmonie in de energetische stroming  in het  lichaam. Maar yin yoga is nog veel meer. 

Het stimuleert onze capaciteit om stil te worden en te observeren wat zich binnenin afspeelt. Door oefening worden we kalm en rustig, ook wanneer we uitdagingen op ons pad tegenkomen. Verder is Yin yoga een uitstekende voorbereiding op meditatie.

INDIVIDUELE LES

Je kunt ook individuele yogalessen volgen, speciaal afgestemd op jouw behoeftes en belangstelling. Privé yoga is een hele goede manier om met yoga te beginnen, maar ook om je verder te verdiepen en te ontwikkelen. Zo ontwikkel je meer zelfvertrouwen en je krijg je sneller meer plezier in je yogabeoefening.

Soms is een groepsles een te grote stap voor je. Bijvoorbeeld als je je zorgen maakt om een blessure. Privélessen helpen je hier op een ontspannen manier overheen. Het kan natuurlijk ook zijn dat je geen tijd hebt voor een groepsles. Of liever les hebt wanneer het jou uitkomtPrivé Yoga is heel geschikt voor mensen die te maken hebben met stress, blessures, rugpijn, weinig energie of een emotionele disbalans

Prijzen: 60min / 50€ (5 lessen/ 220€)

               90min / 75€ (5 lessen/ 325€)

Als je met meer mensen of met een grotere groep yoga wilt doen, neem dan contact met ons op. 


in De Schuur: op aanvraag. kathydergeloo@gmail.com